ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/2/17

Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ΒίντεοΤετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας

Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
eleftheria.gr

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥΣ

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού (Π.Ο.Π.) ΕΚΑΒ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση να πληρωθούν τις μη καταβληθείσες δεδουλευμένες αποδοχές τους για το 2016 - εκτός έδρας μετακινήσεις, εξαιρέσιμες αποδοχές.

Ζητούν επίσης την καταβολή της δαπάνης για την αγορά ατομικών μέσων προστασίας τους (στολή), ενώ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πρόνοια, ούτε πρόβλεψη για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων.

Στην εξώδικη δήλωση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με την οποία γνωστοποιείται η απόφαση για την επίσχεση εργασίας, τονίζεται ότι «η μη καταβολή των ήδη ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων των μελών των σωματείων μας αιτιωδώς θέτει σε διακινδύνευση την κάλυψη των βασικών βιοτικών αναγκών τους» και ότι «παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και υγιεινής σε όλα τα παραρτήματα του ΕΚΑΒ, θέτοντας σε πρόδηλο κίνδυνο όχι μόνο την υγεία αλλά και τη ζωή όλων των εργαζομένων των Σωματείων μας».

Επισημαίνεται ότι τα περιστατικά θα εξυπηρετούνται με το οριζόμενο ανά Σωματείο ποσοστό ασφαλείας.

Πηγή: eleftheria.gr

Λάρισα Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ 080217
TRT GREECE

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ.


Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβ 2017


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews