ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/17

Το ευχαριστώ ενός Κρητικού ΕΚΑΒίτη για το παιδί του που σώθηκε από κώμα


Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ευχαριστώ ενός Κρητικού ΕΚΑΒίτη για το παιδί του που σώθηκε από κώμα
flashnews.gr

Την ώρα που το σύστημα στο ΕΣΥ καταρρέει... την ώρα που η κατάσταση στα νοσοκομειακά ιδρύματα της Κρήτης γίνεται όλο και πιο τραγιή... την ώρα που οι ελλείψεις είναι αισθητές κ θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές των ασθενών... οι γιατροί και οι νοσηλευτές των νοσοκομείων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους!

Μια ευχαριστήρια επιστολή, από έναν εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Κρήτης, τον Γιώργο Γιανναδάκη, έρχεται να αναδείξει το φιλότιμο και τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, οι οποίοι βοήθησαν τον 6χρονο γιο του, που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο γιος του ο οποίος είναι αλεργικός στους ξηρούς καρπούς, είχε μόλις φάει ένα γλύκισμα όταν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και στη συνέχεια εμφάνισε δύσπνοια και τα χείλη του μελάνιασαν. Ο κ. Γιανναδάκης μετέφερε γρήγορα το παιδί από την Τύλισσο στο Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η κατάσταση της υγείας του 6χρονου χειροτέρευε χωρίς ο ίδιος να έχει μαζί του αδρεναλίνη καθώς μέχρι τότε χρησιμοποιούσαν κορτιζονούχα. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, γιατροί και νοσηλευτές έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στο παιδί δίνοντάς του αδρεναλίνη.

Μάλιστα, όπως είπαν το παιδί ήταν ένα βήμα πριν το κώμα.

Το ευχαριστήριο του Γ. Γιανναδάκη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εγώ και η οικογένειά μου, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής και γενικότερα όλο το ανθρώπινο δυναμικό για την άμεση αντιμετώπιση σε υπερεπείγον ιατρικό περιστατικό του παιδιού μας, το απογευμα της 27/01/17 στην γενική εφημερία και για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης νοσηλείας του»

Πηγή: flashnews.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews