ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/17

Με τον εκπρόσωπο τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Π. Χρηστίδη συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Ο κος Παύλος Χρηστίδης με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννη Γούλα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μακρυγιάννη.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Παύλο Χρηστίδη πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος Γιάννης Γούλας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μακρυγιάννης έθεσαν προς συζήτηση όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στην Θεσσαλία καθώς και κορυφαία του κλάδου όπως:
  • Την ανανέωση του στόλου ασθενοφόρων
  • Προσλήψεις μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού
  • Μεταθέσεις - στελέχωση προσωπικού στους τομείς - βάσεις στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από την μεριά του ο κος Π. Χρηστίδης αφού άκουσε προσεκτικά και ενημερώθηκε, υποσχέθηκε να μεταφέρει τα προβλήματα στην Πρόεδρο τις Δημοκρατικής Συμπαράταξης κυρία Φώφη Γεννηματά.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews