ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/17

Χωρίς οδηγό και πάλι το Κέντρο Υγείας Αλμυρού!


Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews
Ατύχημα στη Sovel – Χτύπησε 40χρονη – Χωρίς οδηγό και πάλι το Κ.Υ. Αλμυρού
almyros.gr

Σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, περίπου στις 2:45 το μεσημέρι σημειώθηκε ατύχημα στον χώρο του εργοστασίου της sovel.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, 40χρονη παρασύρθηκε από όχημα, μάλλον νταλίκα. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, το οποίο για ακόμη μια φορά δεν είχε οδηγό. Σήμερα μάλιστα, δεν καλύφθηκε ούτε η πρωινή βάρδια, αφού έλλειψε με άδεια λόγω ασθενείας ο υπάλληλος και ως γνωστόν δεν υπάρχει αντικαταστάτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Τελικώς, επιστρατεύτηκε άλλος οδηγός, ο οποίος διεκπεραίωσε τη διακομιδή και μέχρι το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην τραυματία. Άλλο ασθενοφόρο – μονάδα, παρέλαβε την 40χρονη, αφού παραπέμφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η τραυματίας, δεν μπορούσε να θυμηθεί και να περιγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος, είχε έντονο άλγος στον θώρακα και αναμένουμε και το πόρισμα και των υπόλοιπων εξετάσεων.

Καθημερινά περιστατικά δεν εξυπηρετούνται. Αλήθεια… οι επίσημοι φορείς τι κάνουν; Τι περιμένουν; Οι ελλείψεις του Κέντρου Υγείας παραμένουν, αυξάνονται καθημερινά και οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Πηγή: almyros.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews