ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/17

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας & Θεσσαλονίκης


Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣ/ΚΗΣ
21/02/2017

Ανακοινώνονται οι πίνακες μοριοδότησης και η σειρά κατάταξης των υποψηφίων προς κατάρτιση του ΕΑΡΙΝΟΥ εξαμήνου 2017 στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ, που εγκρίθηκαν με την υπ’ αριθμ. 6/20-2-2017 (Θέμα 4) απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ. Από τους πίνακες κατάταξης θα επιλεγούν οι πρώτοι τριάντα (30). Οι υπόλοιποι υποψήφιοι παραμένουν επιλαχόντες.

Στους πίνακες εμφανίζονται τα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου, τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματος και τα τρία τελευταία ψηφία του κινητού τηλεφώνου (για την Αθήνα) ή το έτος κτήσης απολυτηρίου (για τη Θεσσαλονίκη), για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων.

Οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν για την περίοδο της εγγραφής τους. Σε περίπτωση κένωσης θέσης, θα ειδοποιούνται οι επιλαχόντες κατά σειρά προτεραιότητας. Το ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας και Θεσσαλονίκης παραμένει στη διάθεση των υποψηφίων για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.Πηγή: ekab.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews