ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/17

Συνάντηση με τους εργαζομένους πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλης Δουλγεράκης


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλης Δουλγεράκης
kozan.gr

Συνάντηση με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, είχε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλης Δουλγεράκης, o οποίος άκουσε τα προβλήματά τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κ.κ. Θωμάς Σαρασίδης και Δημήτρης Χρήστου αντίστοιχα, αλλά και ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης, κ. Δημήτρης Τσεγγενές.

Ο κ. Δουλγεράκης μιλώντας στο Kozan. gr είπε πως: «Αναλαμβάνω μια θέση δύσκολη, με πολλές ευθύνες. Όντως υπάρχουν προβλήματα θα έλεγα αρκετά. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, είναι οι ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που ζήτω από το σωματείο εργαζομένων είναι να υπάρξει μια καλή συνεργασία, συνέπεια, σεβασμός και αξιοπρέπεια στο έργο που κάνουν».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη μετεγκατάσταση του νέου κτηρίου αυτή θα γίνει άμεσα, σύμφωνα με τον κ Δουλγεράκη, καθώς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει γίνει η μετεγκατάσταση, του τηλεφωνικού κέντρου και των διοικητικών υπηρεσιών. «Πρόκειται για ένα λειτουργικό κτήριο. Είναι ένα στολίδι για την Κοζάνη, όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από πιο ανθρώπινες συνθήκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

Να σημειωθεί ότι η βάση του ΕΚΑΒ (πλήρωμα), θα παραμένει στο παλαιό κτήριο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ασθενοφόρα και στα δυο κτήρια για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Θανάσης Τεγος

Πηγή: kozan.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews