ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/17

Την πίτα έκοψε ο Τομέας ΕΚΑΒ Σερρών- Απαρχαιωμένος ο στόλος των ασθενοφόρων


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διευθυντής ΕΚΑΒ-6 κος Θωμάς Αγγελόπουλος: Απαρχαιωμένος ο στόλος του ΕΚΑΒ Σερρών

Σέρρες: Η βασιλόπιτα του ΕΚΑΒ Σερρών - Ποιος παραβρέθηκε στην κοπή, ποιος κέρδισε το φλουρί – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
serraikanea.gr
 
Ο Διευθυντής της 6ης περιφέρειας του ΕΚΑΒ Κυρ. Αγγελόπουλος έκοψε την βασιλόπιτα του τομέα Σερρών. Τυχερός ο κ. Μπουσμπούκης Γιώργος από τον τομέα Κοίμησης

Δημοσιεύτηκε 31/1/2017

Πηγή: serraikanea.gr


Απαρχαιωμένος ο στόλος του ΕΚΑΒ Σερρών
serresbomb.blogspot.gr

Στις Σέρρες βρέθηκε ο Διευθυντής της 6ης περιφέρειας του ΕΚΑΒ κ Θωμάς Αγγελόπουλος ο οποίος έκοψε την έκοψε την βασιλόπιτα του τομέα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Σερρών. Στις δηλώσεις του ο κ Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Σερρών εξαιτίας του απαρχαιωμένου στόλου των οχημάτων. Αποτέλεσμα αρκετά από αυτά να βρίσκονται παροπλισμένα. Ενώ και αυτά που χρησιμοποιούνται έχουν κλείσει σχεδόν τον κύκλο τους.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος ο κ Αγγελόπουλος ανακοίνωσε οτι θα γίνει προσπάθεια μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  να γίνει προμήθεια νέων οχημάτων. Ταυτόχρονα ο κ Αγγελόπουλος εξήρε τις προσπάθειες των εργαζομένων.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews