ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/17

ΕΚΑΒ – «Άγγελοι ζωής» με σπασμένα φτερά...


Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ - 'Άγγελοι ζωής' με σπασμένα φτερά...
verianet.gr

Το στιγμιότυπο είναι πολύ πρόσφατο. Συνέβη πριν μερικά βράδια. Όχημα οδικής βοήθειας μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο υπέστη προφανώς μηχανική βλάβη και τέθηκε εκτός λειτουργίας..

Εύκολα θα πει κανείς ότι και τα ασθενοφόρα είναι οχήματα, είναι μηχανήματα και κάποια φορά μπορούν να χαλάσουν... Καμιά αντίρρηση...

Και θα μπορούσε να το δει κανείς έτσι, αν δεν υπήρχαν εδώ και πάρα πολύ καιρό οι φωνές αγωνίας από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ που μιλάνε για απαρχαιωμένο "στόλο" οχημάτων.

Όπως αναφέρουν, το πιο νέο και καλοδιατηρημένο ασθενοφόρο έχει καταγράψει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα υπηρεσιακής κίνησης.

Για καινούργια οχήματα ούτε λόγος...

Και στις περιπτώσεις, τις σπάνιες, που υπό κάποιες συνθήκες προκύπτει κάποιο καινούργιο ασθενοφόρο, παρουσιάζονται τα τραγελαφικά φαινόμενα όπως αυτή με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας που για γραφειοκρατικούς λόγους δε μπορούν να το εφοδιάσουν με καύσιμα!!!

Όταν ξεκίνησε ο θεσμός, ο κόσμος μιλούσε για "αγγέλους ζωής"... Έτσι αποκαλούσαν τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ που έσπευδαν να προσφέρουν τις κρίσιμες για την υγεία και τη ζωή, υπηρεσίες τους...

Με τον καιρό τα φτερά των αγγέλων σπάσανε... Δυστυχώς... Και για τους "αγγέλους", αλλά και για τον κόσμο...

Πηγή: verianet.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews