ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/17

Γιατροί του Αττικού Νοσοκομείου υποδέχονται με διαμαρτυρίες τον Πολάκη, Βίντεο


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γιατροί του Αττικού Νοσοκομείου υποδέχονται με διαμαρτυρίες τον Πολάκη
Newsbeast.gr

«Πρόκληση η επίσκεψη του υπουργού» - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των εργαζομένων.

Ο κ. Πολάκης πρόκειται, σύμφωνα με μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, να εγκαινιάσει νέα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων, την ώρα που η κατάσταση στο νοσοκομείο «είναι άθλια».

«Η σημερινή επίσκεψη του κ. Πολάκη στο Αττικό Νοσοκομείο είναι πρόκληση», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι. «Στο νοσοκομείο των ράντζων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, των εργολάβων που όλο φεύγουν κι όλο εδώ είναι, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής: από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κλειστά χειρουργεία και τις κλειστές ΜΕΘ.

«Ο κ. Πολάκης δεν έρχεται για να δει αυτή την αθλιότητα, να ακούσει τις διαμαρτυρίες των ασθενών, την υπερεργασία των εργαζομένων που έχουν γονατίσει, έρχεται για να κόψει κορδέλες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

Newsbeast.gr - Διαμαρτυρίες ΠΟΕΔΗΝ για την επίσκεψη Πολάκη στο Αττικόν


Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβ 2017

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης ΚέμμοςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews