ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/17

Ευχαριστήριο του απερχόμενου Διευθυντή ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Δημήτρη Παπαγγελή


Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

kozan.gr: Ευχαριστήριο του απερχόμενου Διευθυντή ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Δημήτρη Παπαγγελή

Με την αποχώρησή μου από τη θέση του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου, για την ουσιαστική συμμετοχή  στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, τον μέχρι πρότινος  Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο, το Αντιδήμαρχο κ. Καραπάτσιο Ευάγγελο, τον Προϊστάμενο εκτέλεσης έργων τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Γκατζούρα Απόστολο, τους μηχανικούς του Δήμου Κοζάνης ως φορέα υλοποίησης και  την Περιφέρεια Δ. Μακεδονία 2011 για την ένταξη και χρηματοδότηση των έργων. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Γιαννακίδη Σταύρο, Αντιπερειάρχη για την σημερινή πολύτιμη βοήθειά του στο ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ για την εργατικότητά τους και την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια..

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ  Δ, Μακεδονίας  για τον  καθημερινό τους αγώνα και την  επικοδομητική συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με τιμή

Παπαγγελής Δημήτριος
ιατρός-ΕΠΙ,  Διευθυντής ΕΚΑΒ

Πηγή: kozan.gr

Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου Θωμάς Σαραφίδης απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρώην Δ/ντη και ιατρό του ΕΚΑΒ κο Δημήτρη Παπαγγελή (17/2/2017)


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews