ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/2/17

Εκπαίδευση σε ομάδα νηπιαγωγών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιλίου από το ΕΚΑΒ


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαίδευση Ομάδων Πληθυσμού (Δ/νση Προσχολικής Αγωγής Δ. Ιλίου)

Ομάδα νηπιαγωγών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιλίου, βρέθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2017 στη Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ,προκειμένου να εκπαιδευτεί στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόννηση και στην Αντιμετώπιση Τραυματισμών και Επειγόντων Παθολογικών Περιστατικών.
Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ απάντησαν πρόθυμα στις ερωτήσεις των νηπιαγωγών, οι οποίες, στην πλειονότητα τους, αφορούσαν τα μικρά παιδιά ελπίζοντας να μην έμεινε κάποια απορία αναπάντητη. Και έπεται συνέχεια, μιας και οι Νηπιαγωγοί του Δήμου Ιλίου έχουν πάρει αρκετά ζεστά την εκπαίδευση τους στις Πρώτες Βοήθειες, εμπιστευόμενοι το ΕΚΑΒ, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ φορέα παροχής Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην Ελλάδα!

Πηγή: Facebook Apostolos Damkalis Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews