ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/17

Είναι δυστύχημα... Καταλαβαίνεις ???


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Είναι δυστύχημα...Καταλαβαίνεις???

Τραγική απώλεια!!! Τεράστιο κενό..Τρύπες για πάντα μέσα μας... Τρύπες που δεν μπαζώνονται δεν γεμίζουν δεν φτιάχνουν... Θα είναι για πάντα κενό!!!

Μην μας βομβαρδίζεις φίλε μου και από πάνω με «ανοησίες» ο Θεός θέλει Αγγέλους ... Κόβει τα πιο όμορφα λουλούδια...

Είναι λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση...Είναι εγερτήριο θυμού...Είναι πνευματικός ευνουχισμός!!! Δεν είναι παρηγοριά σε κανένα γονεϊκό ρόλο!!!

Όταν ένας νέος αφήνει το τελευταίο ανέμελο χαμόγελο του στην άσφαλτο, σφραγίζοντας για πάντα την πόρτα του υπνοδωματίου του, χωρίς να έχει προλάβει ούτε καν στους τοίχους του να γράψει τα όνειρα του... Δεν είναι παρηγοριά!!! Δεν κατατάγονται εκούσια στις στρατιές Αγγέλων...

Είναι δυστύχημα... Καταλαβαίνεις?? Δεν μεγάλωσαν, δεν άνθισαν δεν μαράζωσαν φυσιολογικά όπως απαιτεί ο κύκλος της ζωής στα λουλούδια...

Είναι δυστύχημα...Καταλαβαίνεις??? Αν καταλαβαίνεις άφησε τους γονείς να θρηνήσουν τον μικρό Αντώνη...Και κάθε Αντώνη...Είναι ένα πιάτο δικό τους «προσωπικά δικό τους μενού» που θα το «μασήσουν» και «ξαναμασήσουν» και «ξαναμασήσουν» μόνοι τους!!

Να είσαι εκεί δίπλα τους, αμίλητος, να έχεις ανοιχτή ,ζέστη αγκαλιά και κλειστό στόμα!! Να έχεις έτοιμο το μυστρί και το τσιμέντο να κλείσεις μερεμέτια... Γιατί με την τρύπα και το κενό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Όσες «παραμύθες» και αν ξεστομίσεις!!

Και επιτέλους άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου...Εκπαίδευσε τον εαυτό σου να γίνει «καλύτερος» άνθρωπος... Εκπαίδευσε τον να «Σ αγαπάς» περισσότερο εσένα και τον άλλο που κυκλοφορεί δίπλα σου... Κλάψε για τον μικρό που άρχισε ένα καινούριο ταξίδι πέρα από τα γήινα, κλάψε για την ζωή που απαξιώθηκε σε ένα δρόμο...

Και επιτέλους κλάψε για έναν παλιό εαυτό με ανάρμοστη οδική συμπεριφορά που θα θάψεις στο παρελθόν σου!!!

Αυτός θα είναι ο πιο δημιουργικός θρήνος, η απώλεια της «κακής οδικής συμπεριφοράς» αυτός θα είναι ο ύστατος φόρος τιμής σε όλα τα «λουλούδια» που έβγαλαν «φτερά» στην άσφαλτο!


Πηγή: Facebook Μάνθα Ζιώγου


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews