ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/2/17

Πάτρα: Σε ετοιμότητα το προσωπικό και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ομαλά κύλησε η νύχτα της Παρασκευής, χωρίς κρούσματα μέθης…

Σε ετοιμότητα βρίσκονται στο ΕΚΑΒ της Πάτρας εν όψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού και των χιλιάδων νεαρών επισκεπτών που έχουν φτάσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ η νύχτα της Παρασκευής ήταν σχετικά ομαλή, αφού δεν υπήρξαν περιστατικά μέθης, τουλάχιστον σε σημείο τέτοιο που να χρειαστεί να κληθεί ασθενοφόρο.

Ωστόσο, το προσωπικό του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε επιφυλακή αφού ο κόσμος που έχει έρθει στην Πάτρα είναι αρκετός και ορισμένοι από τους νεαρούς που έχουν φτάσει, δείχνουν να… βράζει το αίμα τους και να έχουν «άγριες» διαθέσεις.

Κάτι που μεταφράζεται σε πιώμα και μέθη. Πάντως, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, είναι σε ετοιμότητα εν όψει των δύο μεγάλων παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, εκεί όπου συνήθως υπάρχουν περιπτώσεις μέθης από νεαρούς καρναβαλιστές.

Πηγή: patrasevents.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews