ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/17

Πλήρως επισκευασμένο ασθενοφόρο παρέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης στο ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πλήρως επισκευασμένο ασθενοφόρο παρέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης στο ΕΚΑΒ
pierikialithia.blogspot.gr

Σημαντική βοήθεια θα προσφέρει ένα επιπλέον ασθενοφόρο που παραδόθηκε πλήρως επισκευασμένο από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, στο ΕΚΑΒ Πιερίας, για να καλύψει στο μέτρο του δυνατού, τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.
 

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανέστης Μυστρίδης και η Τεχνική Υπηρεσία παρέδωσαν το τρίτο κατά σειρά ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας εκφράζοντας την ικανοποίηση για την άψογη συνεργασία που υπάρχει, μεταξύ των δυο φορέων.

Όπως ανέφερε ο κ. Μυστρίδης, παλιά το ΕΚΑΒ ήταν στην δικαιοδοσία του Νοσοκομείου, ενώ τώρα αποτελεί μια ανεξάρτητη υπηρεσία. «Υπάρχει άριστος συντονισμός για την εξυπηρέτηση του κόσμου που έχει ανάγκη» τόνισε και συνεχάρη την Τεχνική Υπηρεσία που σε εύλογο χρονικό διάστημα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το ασθενοφόρο να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ επισκευασμένο.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη ΕΚΑΒ Πιερίας κα Δέσποινα Χαρίση, ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου που με τις ενέργειες του ταχτοποιήθηκε η βλάβη που είχε το όχημα και πέρασε στα χέρια του ΕΚΑΒ, υπογραμμίζοντας πως θα ενισχύσει σημαντικά τον στόλο και το έργο του ΕΚΑΒ.

Ο Διοικητής
Μυστρίδης ΑνέστηςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. τι λέει ο 'αυτόκλητος' εισαγγελέας στο ΕΚΑΒ;;;
    εγκρίνει την συνεργασία ΕΚΑΒ, με την διοίκηση του νοσοκομείου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews