ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/17

Καταγγελία κατά της διοίκησης του ΕΚΑΒ - Η αλαζονεία της πρόσκαιρης εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!


Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ

23-2-2017

Η αλαζονεία της πρόσκαιρης εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η πιο αλαζονική, η πιο κομματική, η πιο  ανεπαρκή διοίκηση που πέρασε ποτέ από το ΕΚΑΒ συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά κάθε μέρα που περνάει.  Αντί να προσπαθήσει να διοικήσει το ΕΚΑΒ, το οποίο οι εργαζόμενοι με την καθημερινή μας προσπάθεια έχουμε κρατήσει όρθιο όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, η οποία συνεχίζεται παρά τις μεγάλες υποσχέσεις,  προσπαθεί  να ποινικοποιήσει κάθε μορφή κινητοποίηση μας.
Ξεκίνησαν  με παρεμβάσεις και προφορικές απειλές, οι οποίες κατέλειψαν σε διώξεις πάσης φύσεως σε προεδρεία πρωτοβάθμιων σωματείων προσπαθώντας να σταματήσουν τις συνδικαλιστικές δράσεις και παρεμβάσεις τους σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα της δουλειάς μας.
Συνέχισαν με την «Απαγόρευση χρησιμοποίησης ασθενοφόρων οχημάτων κατά τη συμμετοχή του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις»
Στην τελευταία ανακοίνωση μας καταγγείλαμε και την «πρόταση της διοίκησης για 65% ποσοστό ασφαλείας στις απεργιακές κινητοποιήσεις αποδεικνύοντας ότι είναι μακράν η πιο αντεργατική διοίκηση που έχει περάσει ποτέ από το ΕΚΑΒ.
Ο κατήφορος τους όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Έχουν βάλει στόχο την εξόντωση των συνδικαλιστικών φορέων του οργανισμού μας και κατ΄ επέκταση  κάθε εργαζόμενου που διεκδικεί τα στοιχειώδη για την επιβίωση του.  Επειδή διεκδικήσαμε τα δεδουλευμένα μας, τα οποία με δική τους υπαιτιότητα δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα (ο υπουργός έμεινε έκπληκτος με τους λόγους καθυστέρησης και ανέλαβε την ευθύνη για την ανεπάρκεια της διοίκησης), μας στέλνει στα δικαστήρια προσπαθώντας να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την Επίσχεση Εργασίας για χρήματα που μας οφείλονται ακόμα και από το 2014!!

Η αλαζονεία της πρόσκαιρης εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!

Καταγγέλλουμε την διοίκηση του ΕΚΑΒ για την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων που αφορούν δεδουλευμένες οφειλές. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με κάθε μορφή αγώνα τα δίκαια αιτήματα μας.

Εκφράζουμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη μας στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ και συνεχίζουμε πιο δυναμικά τους αγώνες μας.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews