ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/2/17

Κρήτη: Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν το μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια


Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια (εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου) και στήριξαν τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Εργαζόμενοι στα ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια
agonaskritis.gr

Συνεχίστηκε και σήμερα το μπλόκο των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών του Νομού στα Μ.Χωράφια για 12η μέρα. Το βράδυ οι αγρότες προχώρησαν στις 18:30 σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στο ύψος των Μ.Χωραφιών.

Το μπλόκο επισκέφτηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της πανελλαδικής Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ΕΚΑΒ. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι για την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Μάλιστα το βράδυ της παρασκευής το μπλόκο θα κρατηθεί από γυναίκες αγρότισσες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στη ομάδας Γυναικών της Ραμνής.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες προγραμματίζουν πολύμορφες δραστηριότητες στο σημείο του μπλόκου. Την Κυριακή στο σημείο θα οργανωθεί γλέντι στη 13:00 με κλείσιμο του δρόμου, υποδεχόμενοι και τους φοιτητικούς συλλόγους του Πολυτεχνείου και του ΤΕΙ που έχουν πάρει απόφαση στήριξης του μπλόκου.

Δημοσιεύτηκε 3/2/2017


Πηγή: agonaskritis.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews