ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/17

Βραβεύτηκαν οι εργαζόμενοι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου για την προσφορά τους σε αίμα


Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Χίου Γενικού Νοσοκομείου  Χίου «Σκυλίτσειο» βράβευσε τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου για την εθελοντική προσφορά τους σε αίμα.

ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 04 Φεβ 2017 - 18:00
Οργανωτής: Γενικό Νοσοκομέιο Χίου "Σκυλίτσειο"


Τομέας ΕΚΑΒ Χίου
Ευχαριστούμε πολύ το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Χίου για την τιμή που μας έκανε. Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό για την διοργάνωση της βραδιάς και σε όλους τους συλλόγους και αιμοδότες του νησιού για την προσφορά τους.

Facebook ΕΚΑΒ Χιου

Βραβεύτηκαν οι εργαζόμενοι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου για την προσφορά τους σε αίμα.
Σε 14 χρόνια 12.395 εθελοντές αιμοδότες!
alithia.gr

Τους εθελοντές αιμοδότες της Χίου, που αριθμούν τους 12.395 την περίοδο 2002 -2016, τίμησε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, σε εκδήλωση στο Ομήρειο το βράδυ του Σαββάτου.
Η  αιματολόγος Ιουλία Χαλιορή, αναφέρθηκε στην «πορεία του αίματος» από την στιγμή που θα το δώσει ο αιμοδότης, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους  κάθε φορά προσέρχονται στην αιμοδοσία προσφέροντας επάρκεια κάλυψης των αναγκών στην Χίο.
Σύλλογοι, σωματεία, και πολίτες, που συστηματικά προσέρχονται τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας ζωή σε κάθε συνάνθρωπο τους που το έχει ανάγκη, έλαβαν αναμνηστικό από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, σε μια εκδήλωση που ανέδειξε το μεγαλείο του εθελοντισμού στην μοναδική αναντικατάστατη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.


Πηγή: alithia.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews