ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/17

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-Απόφαση για κινητοποιήσεις


Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γενική Συνέλευση και 3ωρη στάση εργασίας (08:00-12:00) πραγματοποίησε σήμερα  το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.
Το προεδρείο του σωματείου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το ίδιο αλλά και τις ενέργειες που δεν έχουν γίνει τόσο από την διοίκηση του ΕΚΑΒ όσο και από την πολιτική ηγεσία για την δαπάνη για την αγορά στολής, εκτός έδρας 2016, 10ήμερο Δεκεμβρίου 2014, ασθενοφόρα οχήματα/διαγωνισμός, μεταθέσεις – μετακινήσεις.


Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών σχετικά με τα προβλήματα και τις περεταίρω ενέργειες για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων.Απόφαση Γενικής Συνέλευσης
Στην συνέχεια τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση του σωματείου και αποφασίσθηκε με μεγάλη πλειοψηφία  το εξής: «Εξουσιοδοτείτε το διοικητικό συμβούλιο να αρχίσει τις κινητοποιήσεις αφού αξιολογήσει το αποτέλεσμα από την συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου»

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews