ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/2/17

To ξέσπασμα του προέδρου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμά Σαραφίδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία

Ο προέδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

kozan.gr: To ξέσπασμα του προέδρου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμά Σαραφίδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία

To ξέσπασμα, μέσω facebook, του προέδρου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμά Σαραφίδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία.

Όπως γράφει: «Στο τέλος θα βάλουμε τα ποντίκια να δουλέψουμε μαζί τους. Τα «παχιά» τα λόγια τα χορτάσαμε. Δυστυχώς η ανικανότητα έχει ονοματεπώνυμο. Το κτήριο έχει ολοκληρωθεί εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο και το μόνο που ακούω είναι «σήμερα, αύριο θα δούμε».

Έχουν γίνει δύο διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ και για την Δυτική Μακεδονία τίποτα. Μας ταξανε συμβασιούχους Διασώστες (περίπου 20) αλλά δεν… κάποιοι συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα και θεωρειες νομίζοντας ότι με δυο συμβασιούχους του ΟΑΕΔ (από σποντα) έλυσαν το πρόβλημα και ότι εμείς πουλάμε λάσπη στους συναδέλφους.
Αλλάξτε συνταγές γιατί δεν πάει καλά το πράγμα.
Τελικά είστε αυτό που χαρακτηρίζετε. Μια ωμή αλήθεια χωρίς περιεχόμενο!
(Αυτά προς απάντηση στα κατά καιρούς σχόλια και την προπαγάνδα κάποιων περαστικών εκπροσώπων της διοίκησης του ΕΚΑΒ).

Πηγή: kozan.gr


Τα λίγα… 24ωρα που απομένουν για την οριστική μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας στον νέο κτίριο!!

Με δελτίο τύπου (1/9/2016) και μετά την δημοσιοποίηση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής των εργαζομένων στο κτίριο που στεγάζεται το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης (εμφάνιση τρωκτικών) η διοίκηση του ΕΚΑΒ διαβεβαίωνε ότι η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο θα γινόταν μέσα σε λίγα 24ωρα! και κατηγόρησε τους εργαζόμενους για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ!!

Σχετικό απόσπασμα από το δελτίο τύπου (1/9/2016)

«Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών»


Φωτογραφία από τα εγκαίνια του νέου κτιρίου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στις 27/5/2016


Το νέο κτίριο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews