ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/17

Η Ομοσπονδία των Ελβετικών Συνδικάτων UNIA παρέδωσε στο ΕΚΑΒ δύο ασθενοφόρα


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews
Για τα Ασθενοφόρα της UNIA

Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2017 - Στις 13/02/2017, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, πραγματοποιήθηκε η παράδοση και του δεύτερου Ασθενοφόρου από την Ομοσπονδία των Ελβετικών Συνδικάτων UNIA. Η δράση αυτή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ελβετικού Συνδικάτου και της Οργάνωσης «Αλληλεγγύη για όλους», με την συνδρομή και της Ελβετικής Πρεσβείας.

Η συγκεκριμένη δωρεά καταδεικνύει ότι σε καιρούς οικονομικής κρίσης, ως αποτέλεσμα της λιτότητας που έχει εγκατασταθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σ' ολόκληρη την Ευρώπη και τον Κόσμο, ο δρόμος για την απάντηση και την υπέρβασή της, περνάει μέσα από την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων της Ευρώπης, σε μια κατεύθυνση ανατροπής αυτής της πολιτικής. “ Δεν είμαστε φιλάνθρωποι, αλλά θέλουμε μέσα από αυτή την δράση, να σας επιστρέψουμε μέρος αυτών που σας στερούμε”, δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Ελβετοί Αλληλέγγυοι.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Ελβετός Πρέσβης κ. Hans-Rudolf Hodler, η εκπρόσωπος των Ελβετικών Συνδικάτων κ. R. Schiavi, o Ιατρός κ. Franco Cavalli , ο κ. Nicklaus Scherr βουλευτής του καντονίου της Ζυρίχης, και οι Marcus Frei, Hansueli Scheidegger και Annina Jedryko, μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης που οδήγησαν τα Ασθενοφόρα στην Αθήνα από την Ελβετία.


Την «Αλληλεγγύη για όλους» εκπροσώπησαν η Λένα Κουγέα και ο Γιώργος Χονδρός.
Πηγή: ekab.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews