ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/17

Δυτ. Ελλάδα: Χαλασμένα τα μισά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ! Μόνο 20 από τα 45 στην κυκλοφορία, Βίντεο


Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Πάτρας Γρηγόρης Μπαράκος και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας Γιάννης Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΟΣ "ΜΑΧΗΣ" ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΘΕΝΟΦOΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
AchaiaNews

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2017Δυτ.Ελλάδα: Χαλασμένα τα μισά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ! Μόνο 20 από τα 45 στην κυκλοφορία
thebest.gr

Εν αναμονή του νέου διαγωνισμού-Με υπερπροσπάθεια Διοίκησης και εργαζομένων η αντιμετώπιση των ελλείψεων

Παροπλισμένα και παρκαρισμένα είναι τα μισά σχεδόν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, καθώς όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr από τα περίπου 45, τα 19 με 22 βρίσκονται σε λειτουργία. Αυτό επισημαίνει στο thebest.gr o Διευυθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος.

"Τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σε λειτουργία είναι από 19 μέχρι 22 από τα 45 συνολικά που έχουμε. Τα υπόλοιπα είναι χαλασμένα και μένουν παρκαρισμένα. Η μόνη λύση είναι να γίνει ο ξαναγίνει άμεσα ο διαγωνισμός που αφορά την Πάτρα , τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, γιατί πια η περιφέρειά μας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος) είναι από τις πλέον προβληματικές. Καθημερινά μιλάω με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Αντιμετωπίζουμε τις ελλείψεις με αυτοθυσία, γι αυτό και δεν έχει φανεί τόσο έντονα το πρόβλημα που υπάρχει. Απ΄όσο γνωρίζω ο διαγωνισμός που ακυρώθηκε, ετοιμάζεται, ώστε να επαναπροκηρυχθεί. Εκτιμώ ότι η Δυτική Ελλάδα θα ενισχυθεί με περίπου 15 ασθενοφόρα", τονίζει ο κ. Μπαράκος.

Από τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σε λειτουργία αρκετά εξ αυτών έχουν τα δικά τους προβλήματα και είναι παλαιά.

Ως προς τα ακινητοποιημένα γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι βλάβες τους, όμως η οικονομική κατάσταση και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες αποτελούν τροχοπέδη.

Πηγή: thebest.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews