ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/17

Εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ Καβάλας στους Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης


Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ενημέρωση από το ΕΚΑΒ στους Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης
chrysoupolinews.com

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης  ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Καβάλας  σε θέματα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ -διάσωσης. Η ενημέρωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας που πραγματοποιείται στο 2ο Γυμνασίο Χρυσούπολης για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στην αντιμετώπιση  περιστατικών υγείας -ατυχημάτων . Επίσης τονίσθηκε ότι ο σκοπός του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) είναι ο συντονισμός της παροχής σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας και ιδιαίτερα ο τρόπος με το οποίο γίνεται η σωστή κλήση στο 166.

Η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών-τριων ήταν καθολική και δόθηκε η δυνατότητα της σωστής ενημέρωσης των μαθητών σε θέματα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ -διάσωσης.

Η ενημέρωση τελείωσε με τις ευχαριστίες της Διευθύντριας  του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης  προς το ΕΚΑΒ  για την ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Chrysoupoli News Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκομένους καθηγητές -μαθητές  και ΕΚΑΒ για την ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνασίο Χρυσούπολης, αποδεικνύοντας  για ακόμη μια φορά την ποιότητα της εκπαίδευσης που διαθέτει το νέο γυμνάσιο της πόλης μας.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews