ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/17

Εκπαιδευτικό σεμιάριο από το ΕΚΑΒ στο 2ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου


Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
paidis.com

Μεγάλη η συμμετοχή των γονέων στο 2ο κύκλο του σεμιναρίου «Παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις», που υλοποίησε το ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σε δύο τρίωρες συναντήσεις γονέων – εκπαιδευτών (Νοέμβριο και Μάρτιο), είχε ως στόχο να εφοδιάσει όλους τους εκπαιδευόμενους με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, για να παρέμβει κάποιος με ασφάλεια και να αντιμετωπίσει καταστάσεις  τραυματισμών  ή  επειγόντων  παθολογικών περιστατικών, σε προνοσοκομειακό επίπεδο μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια.

Το ενημερωτικό σεμινάριο υλοποιήθηκε με βάση τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες και πρωτόκολλα εκτίμησης &αντιμετώπισης τραύματος διεθνώς και περιλάμβανε τις ενότητες:Αντιμετώπιση Τραυματισμών, Αντιμετώπιση Παθολογικών περιστατικών, Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.

Να σημειωθεί ότι το Μάιο ο Σύλλογος γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ έχει προγραμματίσει για τα άτομα που ήδη έχουν εκπαιδευτεί σε θεωρητικό επίπεδο, μια Τρίτη ενότητα τρίωρης πρακτικής εξάσκησης στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Δημοσιεύτηκε 19/3/2017

Πηγή: paidis.comΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews