ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/3/17

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυκλάδων και πάλι στη θέση του υπολειτουργούντος ΕΚΑΒ Πάρου…, Βίντεο


Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η Ε.Ο.Δ και πάλι, στη θέση του υπολειτουργούντος Ε.Κ.Α.Β Πάρου…(Βίντεο)
parianostypos.gr

Το πρόβλημα με τις ελλείψεις στις βάρδιες του Ε.Κ.Α.Β στην Πάρο παραμένει δυστυχώς γνωστό, μέχρι στιγμής ανεπίλυτο και δραματικά χιλιοειπωμένο...

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, καθώς δυστυχώς, αλλά και ευτυχώς για τους παριανούς, οι εθελοντές της Ε.Ο.Δ. καλύπτουν τις περισσότερες φορές τα κενά του κράτους, σώζοντας στην κυριολεξία ζωές οι οποίες βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ένα ακόμη περιστατικό το γιορταστικό τριήμερο των Αποκριών ήρθε να μας προσγειώσει στη δύσκολη πραγματικότητα των προβλημάτων στον τομέα της δημόσιας υγείας στα νησιά μας.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 24/2, ασθενής συμπολίτης μας, χρειάστηκε επείγουσα μεταφορά από το Κέντρο Υγείας Πάρου στο αεροδρόμιο του νησιού προκειμένου να μεταφερθεί έγκαιρα στο νοσοκομείο Σύρου.
Το περιστατικό έχρηζε άμεσης διακομιδής και για μια ακόμη φορά, ελλείψει βάρδιας του Ε.Κ.Α.Β., η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – (Παράρτημα Κυκλάδων) μετέφερε με το ασθενοφόρο της τον ασθενή στον αερολιμένα Πάρου για την επείγουσα αεροδιακομιδή του στη Σύρο.
Η αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο από τη Μόνιμη πλέον Βάση Αεροδιακομιδών που εδρεύει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων εδώ και λίγους μήνες.

Δείτε σε βίντεο την διακομιδή του ασθενούς από την Ε.Ο.Δ στο αεροσκάφος με προορισμό τη Σύρο.

Η Ε.Ο.Δ και πάλι, στη θέση του υπολειτουργούντος Ε.Κ.Α.Β Πάρου…
Psts.gr / ΜΜΕ 
Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβ 2017

Πηγή: parianostypos.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews