ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/3/17

Ερώτηση στην Βουλή για τα ακινητοποιημένα ασθενοφόρα και τις περιοχές που δεν καλύπτονται επαρκώς από το ΕΚΑΒ Πάτρας


Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ερώτηση κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος  για τα 25 ασθενοφόρα που βρίσκονται ακινητοποιημένα στο πάρκινγκ του ΕΚΑΒ Πάτρας. Η παροχή άμεσης βοήθειας στους κατοίκους των πέντε νομών που καλύπτονται από το ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας στηρίζεται σε ασθενοφόρα που χρήζουν τα ίδια άμεσης βοήθειας.
Αναφέρεται επίσης στις περιοχές όπως η επαρχία Καλαβρύτων, Ζαχάρως και η βορειοδυτική και βορειοανατολική Αιτωλοακαρνανία στις οποίες δεν υπάρχει κάλυψη από το ΕΚΑΒ.

Ερώτηση
Θέμα: Είκοσι πέντε ασθενοφόρα βρίσκονται ακινητοποιημένα στο πάρκινγκ του ΕΚΑΒ της 3ης Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος με έδρα την Πάτρα, τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους είναι για απόσυρση λόγω μεγάλων βλαβών
Κόμμα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Ημερομηνία: 08/03/2017
Καταθέτοντες: Νικολόπουλος Νικόλαος
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)
Ο βουλευτής Αχαΐας κος Νίκος Νικολόπουλος  

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews