ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/17

Αναγκαία η στελέχωση του ΕΚΑΒ Αποκορώνου-Σφακίων και η λειτουργία του Περιφερειακού ιατρείου, Βίντεο


Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης για την λειτουργία  του νέου Τομέα  ΕΚΑΒ Αποκορώνου-Σφακίων

Το ΕΚΑΒ Αποκορρώνου-Σφακίων δεν εχει στελεχωθεί ούτε με 1 άτομο παρά τις υποσχέσεις και τα  εγκαίνια από τον κο Πολάκη. Καλύπτεται δυστυχώς από το ανεπαρκές προσωπικό του ΕΚΑΒ Χανίων με ότι αυτό συνεπάγεται και ελάχιστες βάρδιες.
Το Περιφερειακό ιατρείο Κουρνά δεν λειτουργεί. Η 7η ΥΠΕ πρέπει να στελεχώσει το ιατρείο με προσωπικό και με υλικοτεχνική υποδομή.

Φωτογραφία από τα εγκαίνια του  νέου τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων στον Καβρό από τον Αν. υπουργό Υγείας κο Π.Πολάκη στις 10/7/2016

ΒΙΝΤΕΟ: Αναγκαία η στελέχωση του ΕΚΑΒ και η λειτουργία του Περιφερειακού ιατρείου
neatv.gr

Κι ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την έλευση χιλιάδων  ξένων επισκεπτών στον Δήμο Αποκορώνου στα Χανιά  αγκάθι αποτελεί το  προβλήματα της στελέχωσης στον τομέα  ΕΚΑΒ Αποκορώνου  - Σφακίων ενώ παρά τις δεσμεύσεις του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη  δεν έχει τοποθετηθεί ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό στο περιφερειακό ιατρείο στον Κουρνά.

Ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά από τους αρμόδιους να υλοποιήσουν επιτέλους τις υποσχέσεις τους καθώς οι ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας αυξάνονται συνεχώς.


ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Δ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2017

Ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Πηγή: neatv.g

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews