ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/17

Νέο σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών σε πολίτες από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων


Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών από το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου

ΕΚΑΒ-Νέο σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών σε πολίτες
anex.gr

Μετά την αυξημένη ανταπόκριση στον πρώτο κύκλο εκπαιδευτικής δραστηριότητας και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων, διοργανώνει την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο διοίκησής του (Γ. Χατζηκώστα 1, δίπλα από τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Αγοράς) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Πρώτες βοήθειες για τον πολίτη - «Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση».

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης – ως μέρος μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ- έχει προγραμματιστεί να υλοποιείται μία φορά το μήνα, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω σεμινάριο να δηλώνουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενο στο Τμήμα Νοσηλευτικών Υπηρεσιών (κ. Κήττα Δημήτριο) είτε αυτοπροσώπως είτε δια τηλεφώνου (2651054363 – 2651054350) μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 (ώρα 13:00).

Πηγή: anex.gr

Ιωάννινα 13&14/2/2017

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews