ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/17

Απονομή Βεβαιώσεων στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας


Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απονομή Βεβαιώσεων στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας

Στις 07-03-2017, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τελετή απονομής Βεβαιώσεων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ), σε 24 σπουδαστές, οι οποίοι αποφοίτησαν με επιτυχία από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) ΕΚΑΒ Αθηνών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κα Α. Ρούσσου καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΚΑΒ κ. Γ. Περδικογιάννης. Η απονομή έγινε παρουσία των σπουδαστών όλων των εξαμήνων του ΙΕΚ, καθώς και των φίλων και συγγενών των αποφοίτων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, στο χαιρετισμό του προς τους απόφοιτους αλλά και τους σπουδαστές του ΙΕΚ, τόνισε την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισής στον τομέα της προνοσοκομειακής φροντίδας και της απόκτησης σημαντικών προσόντων και δεξιοτήτων που θα τους εντάξουν ευχερώς στην αγορά εργασίας.

Η Διοίκηση, θεωρεί τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθειά της για την ενίσχυση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας προς την Κοινωνία και το συνάνθρωπο, και για το λόγο αυτό καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Επίσης, ο κ. Καρακατσιανόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι, είναι απαραίτητο να αναπτύσσεται επαγγελματική συνείδηση στους Διασώστες τους ΕΚΑΒ, λαμβάνοντας υπόψη το διττό ρόλο που έχουν όταν συμμετέχουν στους τροχαίους τραυματισμούς, ήτοι: ως αποδέκτες του φυσικού πόνου των θυμάτων αλλά και των ίδιων ως χρηστών του οδικού δικτύου.Πηγή: ekab.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews