ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/17

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πρόνοιας Αλληλεγγύης Ωραιόκαστρου


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο προσωπικό του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
oraiokastro24.gr

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τρίτη 28/2/2017 η επιμόρφωση του πρώτου από τα δυο τμήματα του προσωπικού του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. σε πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ στο κτίριο Παύλος Μελάς στο Παλαιόκαστρο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άγγελο Πανούση, βασικός στόχος της σημερινής διοίκησης είναι η ασφαλής διαμονή των παιδιών προσχολικής ηλικίας που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς και των ηλικιωμένων που εξυπηρετούνται από τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Το δεύτερο τμήμα του προσωπικού θα επιμορφωθεί από το ΕΚΑΒ το επόμενο χρονικό διάστημα.


Πηγή: oraiokastro24.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews