ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/17

Το ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας στην ημερίδα για την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή


Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 11 Μαρτίου  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κανόνες χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε δημόσιους χώρους».

Η ημερίδα έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας, (ιατρών, νοσηλευτών, πληρωμάτων ασθενοφόρων, παραϊατρικό προσωπικό), αλλά και των πολιτών.

Η Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην εκδήλωση με την παρουσίαση σεμιναρίου για την χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους.

Η επιλογή των χώρων τοποθέτησης των απινιδωτών σε όλη την Περιφέρεια θα γίνει με την συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων.


 Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Χατζής στην εκδήλωση
Εκπαίδευση σε υπαλλήλους του Α.Η.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Η Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 10 Μαρτίου εκπαίδευσε υπαλλήλους του Α.Η.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στην χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.


Πηγή: Facebook ΕΚΑΒ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (εργασιακό σωματείο)
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews