ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/17

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Δ. Μαυρογιώργος προαναγγέλλει μόνιμη Βάση του ΕΚΑΒ στη Νάουσα!


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος: Ένας οδηγός από τον ΟΑΕΔ και ένας από το ΚΕΕΛΠΝΟ θα συμπληρώσουν το υπάρχον προσωπικό (δύο οδηγοί μέσω ΥΠΕ), όλοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και θα εδρεύουν στην Νάουσα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου!

Με μόνιμη βάση το ΕΚΑΒ στη Νάουσα από την επόμενη εβδομάδα (video)
inaoussa.gr

Την παρουσία επί 24ώρου βάσεως ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στη Νάουσα ανακοίνωσε στα Μ.Μ.Ε  ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου σχετικά με τα όσα συνέβησαν γύρω από τις εφημερίες στο νοσοκομείου Νάουσας (αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση του inaoussa.gr) ο κ. Μαυρογιώργος ανακοίνωσε πως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει σταθμός βάσης του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Νάουσας

Δείτε το video:

Μαυρογιώργος ΕΚΑΒ Νάουσα 2017
inaoussagr

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρ 2017

Πηγή: inaoussa.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews