ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/17

Βόλος: Το ασθενοφόρο έπαθε ανακοπή…


Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ασθενοφόρο έπαθε ανακοπή…
myvolos.net

Τις ζωές τους κορώνα – γράμματα παίζουν καθημερινά οδηγοί, πληρώματα και γιατροί του ΕΚΑΒ που χρησιμοποιούν παμπάλαια ασθενοφόρα τόσο για την αντιμετώπιση εκτάκτων περισταστικών όπως τροχαίων, ατυχημάτων, τραυματισμών κ.α. όσο και για απλές διακομιδές για εξετάσεις και επιστροφές εξιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη για το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς από το πρωί παρουσίαζαν προβλήματα δύο ασθενοφόρα, τα οποία έμειναν τελικά εκτός για τεχνικούς λόγους.

Το ένα ασθενοφόρο, εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο σύστημα διεύθυνσης μεταφέροντας θύμα τροχαίου ατυχήματος από το Ριζόμυλο στο Νοσοκομείο Βόλου με το όχημα να στρέφει διαρκώς δεξιά και τον οδηγό να προσπαθεί να μεταβεί γρήγορα στο Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση του τραυματία και να προσπαθεί να μην φύγει το ασθενοφόρο στα χωράφια.

Με την ψυχή στο στόμα, το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια αποσύρθηκε.

Το δεύτερο ασθενοφόρο, έβγαλε σοβαρό μηχανικό πρόβλημα κι αυτό παροπλίστηκε με τον οδηγό και το πλήρωμα να καταφέρουν οριακά να φτάσουν στην εγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο Πανθεσσαλικό για να το αφήσουν και να συνεχίσουν τη βάρδια με άλλο ασθενοφόρο.

Με μείον δύο ασθενοφόρα, η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία φτάνει σε οριακά επίπεδα ενώ την ίδια στιγμή ολοκαίνουργια ασθενοφόρα παραμένουν σχεδόν ακίνητα σε διάφορα Κέντρα Υγείας καθώς παραγγέλθηκαν για Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και όχι για το ΕΚΑΒ και η μεταβίβασή τους ήταν δύσκολη ενώ υπήρξαν κα ιαντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Δημοσιεύτηκε 16/3/2017

Πηγή: myvolos.net
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews