ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/17

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ: Παραχώρηση του κοινοτικού γραφείου Μεσοποτάμου στο ΕΚΑΒ με σκοπό την ίδρυση Τομέα


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ-Παραχώρηση του κοινοτικού γραφείου Μεσοποτάμου στο ΕΚΑΒ
epirusgate.blogspot.gr

Την δωρεάν παραχώρηση και χωρίς χρονικό περιορισμό στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, της χρήσης του δημοτικού κτηρίου του κοινοτικού γραφείου της Τ.Κ. Μεσοποτάμου, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας, προκειμένου να δημιουργηθεί Τομέας ΕΚΑΒ Πάργας- Καναλλακίου. Με την...
ίδια απόφαση, ο Δήμος ανέλαβε τη δέσμευση έναντι του ΕΚΑΒ να καλύψει τις δαπάνες των εργασιών που θα απαιτηθούν για τη διαμόρφωση του ακινήτου, τον σχετικό εξοπλισμό και την κατασκευή στεγάστρου στάθμευσης των ασθενοφόρων καθώς και τα λειτουργικά έξοδα (ρεύμα, ύδρευση) του Τομέα ΕΚΑΒ. Το κτήριο είναι κατάλληλο γιατί αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και ίντερνετ, μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, έχει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο Κέντρα Υγείας Καναλλακίου και Πάργας.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας δήλωσε ότι: «Η λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή μας, που έχει κομβικό ρόλο στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, αποτελεί άμεση ανάγκη για τη σωστή λειτουργία του συστήματος Υγείας. Χρειαζόμαστε το ΕΚΑΒ για να μη μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των δημοτών και των χιλιάδων παραθεριστών την καλοκαιρινή περίοδο. Το συγκεκριμένο αίτημα έχει σήμερα μεγαλύτερη ωριμότητα γιατί ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Ήπειρο έχει πρόσφατα ενισχυθεί με νέα ασθενοφόρα και επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για την πρόσληψη νέου προσωπικού. Σαν Δήμος αναλάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να διευκολύνουμε το ΕΚΑΒ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ικανοποιήσουν το δίκαιο και λογικό αίτημά μας».


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews