ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/17

Στήριξη στο ΕΚΑΒ Τρικάλων από τον δήμο


Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στήριξη στο ΕΚΑΒ Τρικάλων από τον δήμο
trikalaola.gr

Λύσεις σε κτηριακά προβλήματα του ΕΚΑΒ Τρικάλων και σε θέματα κυκλοφορίας ασθενοφόρων, προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων.

Σήμερα το πρωί (Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017) οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Τρικάλων κάλεσαν στο κτίσμα που χρησιμοποιούν ως γραφεία, τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστα Ψύχο, ενημερώθηκε για θέματα σχετικά με τα κτηριολογικά προβλήματα του ΕΚΑΒ. Και συγκεκριμένα, για αξιοπρεπή χώρο στέγασης των υπηρεσιών.

Ταυτοχρόνως, οι εργαζόμενοι έθεσαν και ζητήματα παρεμβάσεων σε θέματα κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος στις διακομιδές.

Ο κ. Παπαστεργίου διευκρίνισε ότι η ενασχόληση του Δήμου θα ξεκινήσει άμεσα, αφού ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στο ΕΚΑΒ και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες και φορείς (Νοσοκομείο, κεντρική διοίκηση ΕΚΑΒ) θα δοθεί λύσει σε χρονίζοντα προβλήματα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Πηγή: trikalaola.gr


Τελευταία ενημέρωση 7/3/2017, 14:00

Κατέγραψε τα Τρικαλινά προβλήματα ο Γιάννης Γούλας
krinitrikalon.gr

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε κλιμάκιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας. Πλαισιωμένος από μέλη του Σωματείου σε τοπικό και Θεσσαλικό επίπεδο επισκέφτηκε τα γραφεία των Τρικάλων προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα που απασχολούν τους Τρικαλινούς εργαζομένους και την Υπηρεσία.
Μάλιστα η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς επίσης και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστα Ψύχο.
Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση σχετικά με τα κτηριολογικά προβλήματα του ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα για αξιοπρεπή χώρο στέγασης των υπηρεσιών.
Ταυτοχρόνως, οι εργαζόμενοι έθεσαν και ζητήματα παρεμβάσεων σε θέματα κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος στις διακομιδές.
Ο κ. Παπαστεργίου διευκρίνισε ότι η ενασχόληση του Δήμου Τρικκαίων θα ξεκινήσει άμεσα, αφού ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στο ΕΚΑΒ και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες και φορείς (Νοσοκομείο, κεντρική διοίκηση ΕΚΑΒ) θα δοθεί λύσει σε χρονίζοντα προβλήματα.

Δημοσιεύτηκε 6/3/2017


Πηγή: krinitrikalon.gr


 Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Μπράβο στον Δήμαρχο, που σκύβει πάνω
  στα προβλήματα του τοπικού ΕΚΑΒ!!!!!
  εξάλλου, οι συνάδελφοι εκεί... γνωρίζουν!!!
  Εκλογές σωματείου έχουμε... όλα γίνονται!!!
  Τρίτη, τέταρτη, ή έκτη φορά, τους επισκέφτηκε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews