ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/17

Ερώτηση στη Βουλή οι «Ακατάλληλες προσλήψεις συμβασιούχων, εκτός ΑΣΕΠ, στις μονάδες Δημόσιας Υγείας»


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής του «Ποταμιού» Γρηγόριος Ψαριανός σχετικά με τις «Ακατάλληλες προσλήψεις συμβασιούχων, εκτός ΑΣΕΠ, στις μονάδες Δημόσιας Υγείας» στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από τις διοικήσεις των νοσοκομείων οι συμβασιούχοι που έχουν ήδη προσέλθει στα νοσοκομεία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εντελώς ακατάλληλοι καθώς είτε δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της Υγείας είτε βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας των νοσοκομείων. Μακροχρόνιοι άνεργοι ηλικίας άνω των 60 ή ακόμη και 65 ετών, άτομα άσχετων ειδικοτήτων όπως οδηγοί φορτηγών, κομμώτριες και σελεπιτζήδες ακόμη και άτομο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο»

Ερώτηση
Θέμα: Ακατάλληλες προσλήψεις συμβασιούχων, εκτός ΑΣΕΠ, στις μονάδες Δημόσιας Υγείας
Κόμμα: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Ημερομηνία: 21/03/2017
Καταθέτοντες: Ψαριανός Γρηγόριος
Υπουργεία: Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Υγείας
Υπουργοί: Αχτσιόγλου Ευτυχία (Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), Γεροβασίλη Όλγα (Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης), Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews