ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/17

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ για την νομοθετική τακτοποίηση οφειλών


Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 29-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                            
Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ  (Νόμος 4461 για την ψυχική υγεία),όπου στα άρθρα 40 και 102 ρυθμίζονται η δαπάνη για την στολή για το έτος 2017, οι εκτός έδρας αποζημιώσεις αναδρομικά από 1-1-2016 και οι αμοιβές για τα νυχτερινά - αργίες επανέρχονται στα επίπεδα του 2015 με αναδρομική ισχύ από 1-1-2017.
Η τακτοποίηση των εκτός έδρας και η επαναφορά των περικοπών που έγιναν στα νυχτερινά - αργίες με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι του 2015, ήταν αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, των συναντήσεων με τον Αναπλ.Υπουργό Υγείας και ειδικά της 6ης Φεβρουαρίου 2017 όπου υπήρξε δέσμευση με δελτίο τύπου για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Όσο αφορά την δαπάνη για την προμήθεια στολής θα αγωνιζόμαστε να νομοθετηθεί η μόνιμη χορήγησή της κάθε χρόνο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος ΧρήστοςΦωτογραφία από την συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη στις 6/3/2017

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews