ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/17

Ένα «όπλο» στη διάθεση του ΕΚΑΒ Κρήτης μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων!


Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Φαίνεται πως η ανάδειξη του θέματος στα ΜΜΕ και οι καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΚΑΒ πανελλαδικά για την αξιοποίηση των 18 Οχημάτων-Ειδικών Κινητών Μονάδων δωρεά από την Ολλανδία με ειδικό εξοπλισμό για μαζικά ατυχήματα και έκτακτες καταστάσεις έπιασαν τελικά «τόπο»!!

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ Κρήτης  οι δύο πρώτες Ειδικές Κινητές Μονάδες.

Απομένει η αξιοποίηση και των υπολοίπων 16 οχημάτων!

Ένα "όπλο" στη διάθεση του ΕΚΑΒ Κρήτης (φωτογραφίες)
ekriti.gr

Ένα ακόμη όχημα Κινητής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών μετά από την  παραχώρηση χρήσης του από το Υπουργείο Υγείας, παρέλαβε τη Δευτέρα (13/3) η 7η ΥΠΕ Κρήτης.  Οι υπερσύγχρονες κινητές Μονάδες αντιμετώπισης καταστροφών είναι δωρεά της Ολλανδικής Κυβέρνησης και θα βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας στον τομέα της αντιμετώπισης καταστροφικών συμβάντων.

Η καινούργια μονάδα που παρελήφθη σήμερα θα παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ Κρήτης προκειμένου να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επανδρωθεί από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του. Η Διοίκηση της 7ης Υ.Π.Ε ευχαριστεί τις Μινωικές Γραμμές για τη δωρεάν μεταφορά της Κινητής Μονάδας.   

(φωτογραφίες: Μάριος Σφακιανάκης)

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews