ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/17

Χίος: Ελπίδες αξιοποίησης του ασθενοφόρου της Βολισσού, Βίντεο


Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης για το ασθενοφόρο της Βολισσού και την πρόσληψη οδηγού!

Ελπίδες αξιοποίησης του ασθενοφόρου της Βολισσού [ΒΙΝΤΕΟ]
politischios.gr

Προωθείται προγραμματική σύμβαση για την πρόσληψη οδηγού μεταξύ Δήμου, Νοσοκομείου και Λιμενικού Ταμείου

Πλήρως λειτουργική επιχειρεί να καταστήσει την κινητή προνοσοκομειακή μονάδα του Πολυδύναμου Ιατρείου της Βολισσού, ο Δήμος Χίου, που εδώ και χρόνια παραμένει παροπλισμένη εξαιτίας της έλλειψης οδηγού.

Με προγραμματική σύμβαση που προωθείται προς ψήφιση στο Δ.Σ. της Πέμπτης, Νοσοκομείο, Δήμος και Λιμενικό Ταμείο αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους προκείμενου το ασθενοφόρο να βγει και πάλι στους δρόμους. Έτσι συμφωνήθηκε ο Δήμος να πληρώνει τα έξοδα των καυσίμων, την ασφάλεια του οχήματος και τη συντήρησή του και το Λιμενικό Ταμείο τα έξοδα για την πρόσληψη του οδηγού.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης η βάση του ασθενοφόρου θα είναι η μαρίνα των Λημνιών όμως θα επιχειρεί σε όλα τα περιστατικά της περιοχής αλλά και των Ψαρών όταν παρουσιαστεί ανάγκη μεταφοράς ασθενούς από το γειτονικό νησί στα Λημνιά κι από εκεί στο Νοσοκομείο της Χίου.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η ψήφιση της σύμβασης από τη Λιμενική Επιτροπή, αφού ακόμα δεν έχει υπάρξει αντικαταστάτης του Μιχάλη Μπελέγρη στη θέση του προέδρου.

Politischios.gr: Γ. Μπελέγρης για ασθενοφόρο Αμανής

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρ 2017

Πηγή: politischios.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews