ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για τις τροπολογίες στο Νομοσχέδιο της Υγείας


Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews


Με ικανοποίηση βλέπουμε  τις τροπολογίες που κατέθεσε ο  Αν. Υπουργός  Υγείας κ. Πολάκης στο Νομοσχέδιο «Μεταρρύθμιση της διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, κέντρα εμπειρογνωμοσύνης σπάνιων και πολύπλοκων νοσημάτων και άλλες διατάξεις.»

Οι τροπολογίες αυτές έρχονται να δικαιώσουν τους αγώνες μας και να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουμε  όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο ΕΚΑΒ.

Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως το λειτούργημα που ασκούμε δεν  έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο στον Δημόσιο τομέα.
Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως η 24ώρη ετοιμότητα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ άρχισε να αναγνωρίζεται από την πολιτεία.

Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως ποτέ μα ποτέ ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο δεν ζητήσαμε τίποτα μα τίποτα  που να μην είναι δίκαιο.

Συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμαστε με σύνεση και υπομονή με ένα και μοναδικό στόχο, την ανάδειξη και την προσπάθεια επίλυσης των θεσμικών και των τρεχουσών προβλημάτων του χώρου μας.

Χαιρετίζουμε την αναγνώριση του Υπουργού και αναμένουμε  πως αυτή θα συνεχιστεί και στα άλλα πάγια αιτήματα μας   για την Δαπάνη Ετοιμότητας, την Αξιολόγησή μας, τον Οργανισμό και την καθιέρωσή των Διασωστών  ως Επαγγελματίες Υγείας μέσα από την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διασωστών και την δημιουργία του Μητρώου Διασωστών. 


                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                 ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠηγή: popekab.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews