ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/3/17

Εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ για ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό και Ε.Τ.Ι.Κ.


Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ για ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό και Ε.Τ.Ι.Κ.
policenews.eu

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Αθηνών Εκπαίδευση – Ενημέρωση στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας του Λιμενικού Σώματος και του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (Ε.Τ.Ι.Κ.) ΤΟΥ ΕΚΑΒ Αθηνών.

Το θέμα της εκπαίδευσης ήταν: “ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΎ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”.


Σε μια εποχή με ολοένα μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος κόσμος η Ενημέρωση- Εκπαίδευση των στελεχών των Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους γεγονότα όπως μαζικών απωλειών υγείας είναι επιτακτική.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε σήμερα το πρωί με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή Εκπαίδευση που σκοπό είχε πέρα από την Ενημέρωση – Εφαρμογή και Αξιολόγηση των τακτικών χειρισμών δράσης και αντιμετωπίσεις, είχε επίσης μια σχετική αλλά και ουσιαστική προσπάθεια για την γνωριμία μεταξύ των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που θα βρεθούν στο σημείο της δράσης κάτι που είναι απαραίτητο για την σωστή συνεργασία που χρειάζεται να υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών και ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας έτσι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Πηγή: policenews.eu


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews