ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/17

Η Κρήτη αποκτά την πρώτη υπερσύγχρονη κινητή μονάδα νεογνών από το Χαμόγελο του Παιδιού


Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η μονάδα παραχωρήθηκε μαζί με το εξειδικευμένο πλήρωμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τον ανεφοδιασμό με καύσιμα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η Κρήτη αποκτά την πρώτη υπερσύγχρονη κινητή μονάδα νεογνών
neakriti.gr

Για πρώτη φορά η Κρήτη αποκτά τη δική της υπερσύγχρονη κινητή μονάδα νεογνών. Μια μονάδα που θα αποδειχθεί σωτήρια όχι μόνο στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη μεταφοράς νεογνών αλλά και νέων έως την ηλικία των 18 ετών.

Η μονάδα παραχωρήθηκε μαζί με το εξειδικευμένο πλήρωμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τον ανεφοδιασμό με καύσιμα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.Η παρουσία της μονάδας στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να αναλάβει και τη μεταφορά άλλων περιστατικών.


Η τελετή παράδοσης - παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του προέδρου του "Χαμόγελου του Παιδιού" ενώ θα εδρεύει στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη

Πηγή: neakriti.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews