ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/17

Ένας Πρόεδρος


Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένας Πρόεδρος.

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Υπήρχε κάποτε ένας Πρόεδρος στο ΕΚΑΒ, που όταν οι γραφειοκράτες του ζάλιζαν τα ... φρύδια και δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά, άνοιγε το πρωτόκολλο στο γραφείο του και έγραφε Αποφάσεις Προέδρου στις 11 το βράδυ. Πήγαινες το πρωί για δουλειά και όλα είχαν αλλάξει.

Έτσι φορέσαμε στολές, αποκτήσαμε εξοπλισμό, δημιουργήθηκαν καινούρια Τμήματα. Ειδικές Μονάδες, Μηχανές, Αεροδιακομιδές.Γιατί ήξερε ότι εδώ είναι Βαλκάνια. Δεν έχει νόημα να παρακαλάς 6 μήνες τον καρεκλοκένταυρο, για να κάνει δουλειά 10 λεπτών. Αυτός κάνει τεμενάδες και φέρνει ένα ντοσιέ χαρτιά με τις ικανότητές του, για να πάρει την καρέκλα. Μετά ξέρει το παραμύθι. "Αυτό δεν γίνεται", "εγώ δεν υπογράφω", "ποιος φέρει την ευθύνη" και άλλα πολλά.
Άκου, ποιος φέρει την ευθύνη; Εσύ, ρε άχρηστε, που έχεις την καρέκλα και παίρνεις επίδομα. Αν δεν θέλεις ευθύνες, πήγαινε παραιτήσου να μην έχεις και άγχος!

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 14/3/2017, 3:37 μ.μ.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ...........ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΛΙΖΑΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για πες τ ονομα του....καπου παει το μυαλο μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. προφανώς ο συνάδελφος καυτηριάζει την συμπεριφορά υπαλλήλων,που αντί να διευκολύνουν την ανάπτυξη του υπηρεσιακού γίγνεσθαι, προβάλλουν συνεχώς προσχώματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
  τώρα αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, σίγουρα μια παράκαμψη του εκάστοτε γραφειοκράτη, ειναι η λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews