ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/17

Επιστολή στον Ανδρέα Ξανθό από το Δήμαρχο Μετσόβου για την ανάγκη ίδρυσης Τομέα ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Επιστολή στον Ανδρέα Ξανθό από το Δήμαρχο Μετσόβου
epirusonline.gr

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, απέστειλε ο Δήμαρχος Μετσόβου, Κωνσταντίνος Τζαφέας, ζητώντας την ίδρυση και τη λειτουργία κλιμακίου ΕΚΑΒ. Η επιστολή αναφέρει τα εξής :

Σας κοινοποιούμε το ανωτέρω σχετικό μας προς το ΕΚΑΒ και σας ενημερώνουμε για την ανάγκη λειτουργίας κλιμακίου ΕΚΑΒ στο Μέτσοβο. Μετά την ανωτέρω επιστολή μας, που επισημάναμε την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου, η κατάσταση δυστυχώς επιδεινώθηκε με νέα θανατηφόρα περιστατικά, πρόχειρων και τριτοκοσμικών διακομιδών ασθενών.
Η ανάγκη στελέχωσης κλιμακίου ΕΚΑΒ γίνεται επιτακτική και καθημερινά γινόμαστε δέκτες έντονων διαμαρτυριών από δημότες και επισκέπτες της περιοχής που εκφράζονται με επιστολή τους διαμαρτυρόμενοι για την τραγική αυτή κατάσταση στο χώρο της υγείας στην περιοχή μας, αντίγραφο της οποίας σας επισυνάπτουμε.
Να σημειωθεί ότι το Κ.Υ. Μετσόβου διαθέτει σύγχρονα ασθενοφόρα (ένα εκ των οποίων έχει διατεθεί από δωρεά τοπικού κληροδοτήματος) που δυστυχώς παραμένουν ανενεργά λόγω έλλειψης προσωπικού και συγκεκριμένα οδηγών ασθενοφόρων.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αποκατάσταση όλης αυτής της κατάστασης το Δ.Σ. του Δήμου Μετσόβου ομόφωνα αποφάσισε να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες του κλιμακίου.

Πηγή: epirusonline.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews