ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/17

Τι απαντά η διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις μηχανές του ΕΚΑΒ Λάρισας, Βίντεο με δηλώσεις!


Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνάς ξεκινάει τις δηλώσεις στην «Θεσσαλία Τηλεόραση» με τα εξής: «Είναι σημαντικό πράγμα να βγαίνει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων γιατί είναι άλλοι οι εργαζόμενοι και άλλο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων!! Να ξεχωρίζουμε δύο πράγματα που είναι πάρα πολύ σημαντικά στις μέρες μας!!
Πρέπει να ξεχωρίζουμε ποια είναι πραγματικά αυτά που πιστεύουν οι εργαζόμενοι και τι πραγματικά μπορεί να πει κάποιος εκπρόσωπος εργαζομένων!!»

Αναφέρεται στον Ιωάννη Γούλα, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τέταρτη συνεχή θητεία! Τελευταίες εκλογές έγιναν στις 9/3/2017 και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με  145 στους 211 που ψήφισαν τους τρείς συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία πήρε 5 στις 7 έδρες. Ο Γιάννης Γούλας είναι ο πλειοψηφών σε σταυρούς του συνδυασμού.

Τι απαντά η διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις μηχανες μαγκαζινο 20 3 2017
Θεσσαλία Τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2017

Πηγή: thessaliatv.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews