ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/17

Αναφορά στην Βουλή τα προβλήματα στην λειτουργία του ΕΚΑΒ Χίου


Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης κατέθεσε στην Βουλή τις επιστολές του Ιατρικού Συλλόγου Χίου και του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου, αναφορικά με ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και οργάνωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Αναφορά
Θέμα: αναδεικνύουν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο νησί και γενικότερα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σχετίζονται με την υποστελέχωση της υπηρεσίας, τον αυξημένο όγκο των περιστατικών λόγω του προσφυγικού _ μεταναστευτικού και την ανεπαρκή εξυπηρέτηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ και αιτούνται αφενός την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας του ΕΚΑΒ στη Χίο και αφετέρου την αντιμετώπιση των λοιπών προβλημάτων.
Κόμμα: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Ημερομηνία: 16/03/2017
Καταθέτοντες: Μιχαηλίδης Ανδρέας
Υπουργεία: Υγείας


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews