ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/17

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διήμερη εκπαίδευση για τους διασώστες του ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα
tharrosnews.gr

Κλιμάκιο από εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ από την Αθήνα βρίσκεται στην Καλαμάτα και πραγματοποιεί διήμερη εκπαίδευση στους διασώστες.

Η εκπαίδευση ξεκίνησε χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 20 διασώστες του ΕΚΑΒ από την Καλαμάτα.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού του και επαγγελματιών υγείας του ευρύτερου υγειονομικού χώρου σε θέματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που επικαιροποιούνται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις.

Παράλληλα, στις προτεραιότητες του ΕΚΑΒ σημαντική θέση κατέχει και η εκπαίδευση στελεχών φορέων και κοινωνικών ομάδων σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών.

Κ. Γαζ.

Πηγή: tharrosnews.grΦωτογραφίες Facebook Fotis PoulikosΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews