ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/17

Επιτέλους μεταφέρθηκε το Τηλεφωνικό Κέντρο ΕΚΑΒ Κοζάνης στο νέο κτήριο, Βίντεο


Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλης Δουλγεράκης

«Επιτέλους μεταφέρθηκε το τηλεφωνικό κέντρο στο νέο μας κτήριο, αλλά και οι διοικητικές υπηρεσίες»

kozan.gr: Μ. Δουλγεράκης για το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης: «Επιτέλους μεταφέρθηκε το τηλεφωνικό κέντρο στο νέο μας κτήριο, αλλά και οι διοικητικές υπηρεσίες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθούν και κάποια από τα πληρώματα». Τι είπε για τις ελλείψεις προσωπικού (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Στη διαδικασία της μετακόμισης βρίσκεται το ΕΚΑΒ Κοζάνης, όπως αναφέρθηκε και σε σχετική δημοσίευση του kozan.gr σήμερα το πρωί. Το Kozan.gr βρέθηκε στο χώρο του νέου κτηρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, καταγράφοντας τις πρώτες εικόνες της μετακόμισης.

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κοζάνης κ. Μιχάλης Δουλγεράκης εμφανώς ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη, μιλώντας στην κάμερα του Kozan.gr, ανέφερε: «Επιτέλους μεταφέρθηκε το τηλεφωνικό κέντρο στο νέο μας κτήριο, αλλά και οι διοικητικές υπηρεσίες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθούν και κάποια από τα πληρώματα. Είναι ένα κτήριο όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από πιο ανθρώπινες συνθήκες».

Σε ερώτηση του Kozan.gr σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού ο κ. Δουλγεράκης παραδέχτηκε πως υπάρχουν ελλείψεις, τονίζοντας ωστόσο πως πρόσφατα μέσω του ΟΑΕΔ έγιναν τρεις προσλήψεις (Καστοριά και Πτολεμαΐδας, 12 μήνης σύμβασης). «Ευελπιστούμε πως σύντομα θα έχουμε και νέες προσλήψεις σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας», συμπλήρωσε.


Kozan.gr: M. Δουλγεράκης Διευθυντής ΕΚΑΒ Κοζάνης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρ 2017
 Ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Κοζάνης Mιχάλης ΔουλγεράκηςΠηγή: Kozan.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews