ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/17

Συστεγάζονται πλέον ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας Ιστιαίας


Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συστεγάζονται πλέον ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας Ιστιαίας
eviakosmos.gr

Οι δομές υγείας συστεγάζονται πλέον στη Β. Εύβοια. Μετά τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο χώρο του Κέντρου Υγείας Ισταίας η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις που μπορεί να κόστιζαν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος 3 ασθενοφόρα με 12 άτομα διασώστες είναι στη διάθεση των πολιτών. Η συστέγαση με το Κέντρο Υγείας έγινε για να εξυπηρετούνται καλύτερα τα περιστατικά και βέβαια για λόγους οικονομίας. «Ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Παρά τις τρικλοποδιές που προσπάθησαν να βάλουν κάποιοι σε βάρος των πολιτών της Β. Εύβοιας, τα καταφέραμε» δήλωσε στο eviakosmos.gr ο κ. ΚόκκοςΓράφτηκε από την  Έφη Ντίνη

Πηγή: eviakosmos.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews