ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/17

Το Νοσοκομείο Καλύμνου επιβεβαιώνει την υποστελέχωση και τις κενές βάρδιες στο ΕΚΑΒ!


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απάντηση του Νοσοκομείου Καλύμνου σε δημοσιεύματα μας για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ.
kalymnos-news.gr

Από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Εμμανουήλ Βόλο, λάβαμε επιστολή με σημερινή ημερομηνία 29/3/2017, ως απάντηση σε 2 δημοσιεύματα μας, αναφορικά με την  μειωμένη στελέχωση σε διασώστες στο ΕΚΑΒ Καλύμνου με αποτέλεσμα να μην επαρκούν για όλες τις βάρδιες.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα μας μπορείτε να δείτε:

1.Της 13/2/2017 πατώντας εδώ και

2.Της 28/3/2017 πατώντας εδώ

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου,  «η εξ ολοκλήρου ευθύνη παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής ασθενών σε όλες τις περιοχές της χώρας ανήκει πλέον στο ΕΚΑΒ και από την στιγμή που ο νόμος συνεχίζει ως έχει, δεν μπορούμε να διαθέσουμε προσωπικό του Νοσοκομείου στη στελέχωση του ΕΚΑΒ αφού αυτό είναι παράνομο».

Η απάντηση αυτή επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις των δημοσιευμάτων μας, ότι συνεχίζεται η μειωμένη στελέχωση σε διασώστες στο ΕΚΑΒ Καλύμνου με αποτέλεσμα να μην επαρκούν για όλες τις βάρδιες.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου προς την εφημερίδα μας.
Πηγή: kalymnos-news.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews