ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/17

Την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ζητά για μια ακόμη φορά το ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Από πλευράς του ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης απαίτησε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ την άμεση επίλυση της εκκρεμότητας που υπάρχει όσον αφορά το ασθενοφόρο Γενναδίου και Έμπωνα!

Την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ζητά για μια ακόμη φορά το ΕΚΑΒ
rodiaki.gr

Την επίλυση του προβλήματος με το ασθενοφόρο σε Γεννάδι και Έμπωνα, απαίτησε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Τον  πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ.  Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συνόδευαν η Διευθύντρια  του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Νοτίου και Βορείου Αιγαίου κα Χαρά Κωτούλα  η Διευθύντρια των Τεχνικών Έργων του ΕΚΑΒ κα Νίκη Παντελάρου και ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου κ. Χαράλαμπος Τσιμπλέκας.

Η συνάντηση, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, παρόντος  και του  τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκου Οικονόμου,  είχε σκοπό την συνδρομή της Περιφέρειας, την οποία ζήτησε για μια ακόμη φορά το ΕΚΑΒ, όσον αφορά τον στόλο των ασθενοφόρων και τις κτιριακές εγκαταστάσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ως προς  τα ασθενοφόρα, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μόλις προ ημερών έκανε δεκτό το αίτημα  του κ. Καρακατσιανόπουλου και προέβη στην αύξηση κατά 1 εκατ. ευρώ, των πόρων που διατίθενται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 για την ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά, προκειμένου να καλυφθεί από την Περιφέρεια η δαπάνη  για την προμήθεια έντεκα (11) νέων ασθενοφόρων και μιας (1) κινητής μονάδας, με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες στις υγειονομικές μονάδες του Νοτίου Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται ότι με δαπάνη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το ΕΚΑΒ έχει δη προμηθευτεί άλλα 8 ασθενοφόρα για τις ανάγκες των νησιών της Περιφέρειας, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις, το ΕΚΑΒ ζήτησε να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  για συμπληρωματικές εργασίες στα υφιστάμενα κτίρια του ΕΚΑΒ σε Ρόδο και Κω.

Από πλευράς του ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης απαίτησε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ την άμεση επίλυση της εκκρεμότητας που υπάρχει όσον αφορά το ασθενοφόρο Γενναδίου και Έμπωνα.

Πηγή: rodiaki.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews